Χημικά Εργαστήρια Αθηνών

Τρόφιμα

 

Με την πολυετή πείρα μας στον τομέα των τροφίμων, έχουμε τη δυνατότητα εξέτασης, με ακρίβεια και υπευθυνότητα, των παρακάτω βασικών παραμέτρων :

Περισσότερα...

Δείτε επίσης

Από το σταφύλι στο κρασί

Από το σταφύλι στο κρασί

Καταχώρηση 2013/09/08 Ο τρύγος έχει ήδη αρχίσει και την βδομάδα που μας έρχεται μπαίνει για τα καλά στο «φόρτε» του. Στα πιο παλιά χρόνια ημερομηνία ορόσημο για τον τρύγο ήταν...

Ελαιόλαδο και οξύτητα

Ελαιόλαδο και οξύτητα

Καταχώρηση 2015/03/09 Στις ενδείξεις του τυποποιημένου ελαιόλαδου, που θα βρει ο καταναλωτής στα καταστήματα τροφίμων, καλό είναι, να είναι προετοιμασμένος, ότι σε ελάχιστες περιπτώσεις, θα δει αναγραφή της τιμής της...